Loopbanden Gyms
Homestudios
Hartslagmeters
en accessoires
Hometrainers
Ergometers
Jacuzzis
Whirlpools
Klein Fitness
Accesoires
Loopbanden Powerplate
Trilplaten
Roeitrainers
Indoor rowers
Saunas
Infraroodcabines
Spinningbikes
Indoor Cycles
Sportvoeding
en supplementen
Fitnessapparatuur Broekhuizen


Life fitness apparatuur uit voorraad geleverd en altijd inclusief gratis deskundige installatie in Broekhuizen!

UNIEK bij de Lifefitness Platinum dealer van Nederland en Belgie:

Wij leveren als enige alle produkten van LifeFitness uit voorraad en altijd inclusief deskundige levering en installatie , zodat u snel en zorgeloos aan uw training kunt beginnen!


Wij hebben alle produkten van Life Fitness nieuw op voorraad, maar ook altijd een groot aantal gebruikte Life fitnesstoestellen voor u beschikbaar, vraag ernaar!

U kunt op onze website eenvoudig bestellen en het door u gewenste produkt wordt vakkundig en snel bij u afgeleverd en geinstalleerd.

[KLIK HIER VOOR EEN OVERZICHT VAN LIFEFITNESS APPARATUUR]

Maar uiteraard bent u tevens van harte welkom in een van onze winkels waar alle apparaten van Lifefitness staan opgesteld en waar wij u voorzien van een deskundige uitleg.

Uiteraard zijn wij niet alleen de Lifefitness-dealer voor drenthe maar zijn wij de LifeFitness dealer voor geheel Nederland en Belgie!


Wij zijn lid van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie: bij ons besteld u veilig!

Wij zijn gespecialiseerd in het adviseren over, het leveren en installeren van en training geven op een zeer uitgebreide collectie wellness- en fitnessapparatuur.

Als de fitness-specialist van drenthe leveren wij ruim 30 fitnessmerken uit eigen voorraad en altijd inclusief gratis levering! Op vele merken, zoals bijvoorbeeld Lifefitness, Tunturi, Powerplate, Bremshey, Flowfitness en Powerplate bieden wij tevens een gratis fitness-installatie-service!

Klik op een van de produktgroepen aan de linkerzijde voor het produkt van uw keuze.

U bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels, waar onze fitness- en wellness-specialisten u graag adviseren welk gezondheidsprodukt het beste bij u past en waar u de gelegenheid heeft om alle wellness- en fitness-apparatuur uitgebreid zelf te testen en in het echt te ervaren.

Of u nu een infraroodcabine, loopband, roeitrainer, ligfiets, jacuzzi, hometrainer, loopband of krachtstation wilt aanschaffen, bij ons bent u aan het juiste adres!

Uiteraard brengen onze specialisten tevens graag een bezoek aan uw vestiging of staan wij ook graag buiten onze standaard openingstijden voor u klaar, u dient dan wel vooraf telefonisch of per email een afspraak te maken. Voor onze winkellokaties en overige informatie neemt u contact op met:

Sanden Fitness & Wellness Uden
Kerkstraat 19-23 | 5401 BC Uden | Nederland
Telefoon 0031 (0) 413 256800 | Fax 0031 (0) 413 257730
email info@sanden-sports.nl | website www.sanden-sports.nl

Sanden Fitness & Wellness Amstelveen
Bouwerij 50 | 1185 XX Amstelveen | Nederland
Telefoon 0031 (0) 20 453 6446 | Fax 0031 (0) 413 257730 (Uden)
email info@sanden-sports.nl| website www.sanden-sports.nl