2XU TRIATHLON 2XU COMPRESSION DUURSPORTVOEDING
SUPPLEMENTEN
TRIATHLON
WETSUITS
TRIATHLON
ACCESSOIRES
HARTSLAGMETERS
IRONMAN TRIATHLON RUNNING TRAININGS
APPARATUUR
TRIATHLON24 ORCA
TRIATHLON
CYCLING
Triathlon winkel van flevoland


Triathlon kleding of een wetsuit kopen in Urk? Alle triathlon merken voor de scherpste prijzen en gratis levering uit voorraad!

Wat heb je zoal nodig voor een Triathlon?

Ten eerste heb je een wetsuit nodig, omdat de meeste wedstrijden gezwommen worden in open water, is de temperatuur soms te laag om zonder wetsuit te zwemmen. Bovendien blijf je met wetsuit beter drijven, waardoor je sneller gaat. Natuurlijk heb je een racefiets nodig, fietsschoenen, een helm en hardloopschoenen.

Ook kun je denken aan een apart triathlonsuit, of je kunt het in het begin doen met een fietsshirt en een fietsbroekje, waarin je dan ook gaat hardlopen. Na een paar wedstrijden stappen de meeste triatleten echter toch over op een triatlon-skinsuit, die ze de hele wedstrijd aanhouden, zodat ze veel tijd winnen op de wissels ten opzichte van beginners die zich na elk onderdeel deels gaan omkleden.

Sanden Sports is de triathlonspecialist voor Nederland en Belgie! Wij hebben ruim 10 jaar eigen ervaring in alle denkbare triathlon-produkten zoals Triathlon-wetsuits, triathlon-kleding en triathlon-accessoires. Bij ons bent u aan het juiste adres voor alle topmerken op triathlon gebied!

Klik hier voor onze uitgebreide Triathlon collectie!

Wij zijn niet alleen de Triathlon-specialist voor de provincie flevoland, maar voor geheel Nederland en Belgie! Als de triathlon-winkel van Nederland en Belgie leveren wij ruim 30 kwaliteitsmerken uit eigen voorraad!

Wat is er zo speciaal aan triatlon?

Triatlon wordt gezien als één van de zwaarte sporten die er is. Dat klopt, want je moet er veel uithoudingsvermogen voor hebben, maar ook snelheid speelt een grote rol. En de combinatie van drie sporten maakt het voor velen lastig, meestal ben je toch in één sport wat minder goed.

Triatlon is niet iets dat je zomaar doet, zoals gezegd vraagt het veel training doordat het drie verschillende sporten zijn, en ook moet je wennen aan de overgang tussen deze sporten. Je lichaam moet dan ineens iets heel anders doen, en dat maakt triatlon zo apart en bijzonder. Doordat de lange afstand triatlons relatief lang duren, en heel veel energie vergen, noemt men het ook wel een echte bikkelsport!

Bel of mail met een van onze Triathlon-specialisten of breng een bezoek aan een van onze winkels voor een persoonlijk en eerlijk advies!

Of u nu een wetsuit, skinsuit, trishort, tri-top, compressie-sokken, powerbreathe, lock-laces, aerodrink of triathlon accessoire wilt aanschaffen, bij ons bent u aan het juiste adres!


Triathlon Urk

Uiteraard staan onze specialisten u graag te woord met een persoonlijk advies. Voor onze winkellokaties, onze triathlon-merken en overige informatie neemt u contact op met:


Triathlon Shop UrkTriathlon & Fitness Store Uden
Kerkstraat 19-23 | 5401 BC Uden | Nederland
Telefoon 0031 (0) 413 256800 | Fax 0031 (0) 413 257730

Triathlon agenda flevolandTriathlon & Fitness Store mstelveen
Bouwerij 50 | 1185 XX Amstelveen | Nederland
Telefoon 0031 (0) 20 453 6446 | Fax 0031 (0) 413 257730 (Uden)