inloggen...  registreer...  wachtwoord vergeten...  winkelwagen...
Cycling - MountainbikeFitness apparatuur - InfraroodcabinesHardlopen runningHartslagmetersOutdoor - BuitensportSpas en WellnessSportvoeding - SupplementenTriathlonVerrekijkers - Nachtkijkers
Finnlo BIOFORCE
Finnlo fitness apparatuur

BIOFORCE

- Niet 1, 2, 3 of 4 - de FINNLO Bio Force heeft maar liefst 5 grote voordelen:

- Geen gewichten! Gepatenteerde TNT-weerstandstechnologie zorgt voor een gelijkmatige weer-stand in de hele oefeningscyclus, totaal zonder gewichten.

- Geen transportproblemen! Gepatenteerde TNT-weerstandstechnologie maakt het traditionele gewichtsblok overbodig, totaalgewicht slechts 78 kg.

- Geen lawaai! Gepatenteerde TNT-weerstandstechnologie garandeert een geluidloze training.

- Instelling van de weerstand snel, licht en eenvoudig! Een schuif- en sluitmechanisme maakt bliksemsnelle instelling van de weerstand mogelijk, zonder op te staan.

- Meer dan 100 verschillende oefeningsmogelijkheden door een uitgekiend systeem van trekkoorden- en dat met maar één enkel trainingsapparaat!

- Opstelmaat(L x B X H) cm 134 x 165 x 212 cm

FINNLO Bio Force is het enige professionele fitness systeem voor thuisgebruik dat werkt met het nieuwe TNT-weerstandssysteem - TNT = Total Nitrocell Technology (stikstoftechnologie). De met stikstof gevulde cylinders geven een gelijkmatige weer-stand, zijn daarbij volledig geluidloos en maken het traditionele gewichtsblok com-pleet overbodig.

-Het instellen van de weerstand gaat bij de FINNLO Bio Force snel en eenvoudig. Door het schuif- en sluitmechanisme kan de weerstand met één handbeweging in stappen van 1 kg worden ingesteld van 5 tot 100 kg (bij bilaterale training van 2,5 tot 50 kg), zonder daarvoor te moeten opstaan.

- Door het uitgekiende trekkoordsysteem en de vele eenvoudig te verstellen trekposities kan de FINNLO Bio Force alle spiergroepen activeren en biedt hij in totaal 110 verschillende oefeningsmogelijkheden. Alle oefeningen zijn gegroepeerd met beschrijving en foto''s in het handboek weergegeven. Zelfs beenoefeningen als kniebuigingen of training van de buitenste dijbeenspieren zijn met dit nieuwe trainingsapparaat mogelijk.

- Daarnaast kan de FINNLO Bio Force flexibel worden ingesteld op alle lichaams-lengtes! De FINNLO Bio Force met zijn TNT-weerstandstechnologie kan door zijn flexibele arm-beugels, aanpasbare beenstrekmechanisme en in 2 hoogtes verstelbare zitvlak opti-maal worden aangepast aan alle lichaamslengtes en is daarom voor iedereen geschikt.

- Tevens meegeleverd met het apparaat:

- Het complete TNT-trainingsprogramma van Eric Lichter, met DVD

- Trainingshandleiding met 110 oefeningen

- 2 oefeningsschema''s (voor mannen en vrouwen)

- Uitvoerige montagehandleiding, met foto''s

Prijs : € per stuk
Aantal :