inloggen...  registreer...  wachtwoord vergeten...  winkelwagen...
Cycling - MountainbikeFitness apparatuur - InfraroodcabinesHardlopen runningHartslagmetersOutdoor - BuitensportSpas en WellnessSportvoeding - SupplementenTriathlonVerrekijkers - Nachtkijkers
Multipower Active Multi Vita+ (100 tabs)
Shimano BikeGear 2009

MultiPower Active Multi Vita+ is een ideaal supplement voor sporters. Bevat de vitaminen E, C, B1, B2, B6 en B12

De producten van het MULTIPOWER ACTIVE assortiment zijn speciaal afgestemd op uw behoeften voor, tijdens en na de training, en helpen u uw trainingsdoel sneller te bereiken. Hier vindt u de belangrijkste voedingsstoffen:

Koolhydraten

Het prestatievermogen bij de training hangt grotendeels af van de koolhydraatopname door het lichaam. Koolhydraten haalt het lichaam uit het bloed en uit de voorraden in de spieren en lever (glycogeenvoorraad). Deze voorraden hebben echter een beperkte capaciteit: om het prestatievermogen tijdens de training te behouden, dient u deze voorraden op tijd weer aan te vullen, het beste met lichtverteerbare koolhydraten die uw lichaam niet onnodig belasten. Ideaal is een combinatie van koolhydraten en vezels, waarbij de koolhydraten continu worden opgenomen en een daling van de bloedsuikerspiegel wordt voorkomen.

Vocht

Bij lichamelijke inspanningen komt een groot deel van de verbruikte energie als warmte vrij. Om een buitensporige, levensbedreigende stijging van de lichaamstemperatuur te voorkomen, koelt het lichaam zich af door te zweten. Hoe groter de inspanning, hoe warmer de buitentemperatuur en hoe hoger het lichaamsgewicht, hoe groter de zweetproductie, vaak tot wel 2 liter per uur. Fundamenteel geldt daarom: niet pas drinken als de dorst komt, maar al voor, tijdens en na het sporten voldoende vocht innemen.

Mineralen en vitaminen

Met het zweet verliest het lichaam niet alleen vocht, maar ook de mineralen natrium, kalium en vooral magnesium. Een tekort hieraan kan algauw tot spierkrampen leiden. Levensbelangrijk - en natuurlijk niet alleen voor sportbeoefenaars - zijn vitaminen, ter ondersteuning van de lichaamseigen weerstand.

Multipower Active Multi Vita+

- Voorziet in uw dagelijkse vitaminebehoefte

- Pep uzelf op met deze multivitaminecapsules

- Bevat de vitaminen E, C, B1, B2, B6 en B12

- Verpakking: 100 tabletten


Prijs : per stuk
Aantal :